Wat doet Texti?

Lees meer...

Journalistieke teksten schrijven op hoog niveau

Texti schrijft interviews, reportages en nieuwsartikelen voor diverse media. De focus ligt op de financiële dienstverlening. Denk aan onderwerpen als de woekerpolisaffaire, het beloningsstelsel voor financieel adviseurs, de hypotheekmarkt, het analyseren van de jaarcijfers van verzekeraars, de digitalisering en de gevolgen ervan voor financieel advies en nog veel meer.
Ook op het gebied van eindredactie heeft Texti ruime ervaring. En neem eens een kijkje op de blogpagina als u een columnist zoekt.

Ondersteunen bij klantcommunicatie

Communicatie is tweerichtingsverkeer. Zeker in de financiële dienstverlening is het onderhouden van de relatie met uw klant belangrijker dan ooit. Bent u wel vaak genoeg in beeld? Weet de klant nog wat u allemaal voor hem kunt betekenen? Denkt de klant nog aan u bij het zoeken naar een nieuwe verzekering of hypotheek? Te vaak is het antwoord daarop nee. Vaak zit er een draadje los in de verbinding tussen u en uw klant. Texti kan u helpen om die verbinding te herstellen. Bijvoorbeeld door de correspondentie onder de loep te nemen. Of uw website en uw nieuwsbrieven tegen het licht te houden en u te helpen zichtbaar te zijn op social media.

De meeste Nederlanders zijn financieel analfabeet en vinden geldzaken niet interessant. De kracht van Texti is het herstellen van de band met uw klant door het vertalen van die moeilijke en oninteressante materie in een helder verhaal.

Een voorbeeld:

Wij zijn een middelgroot allround financieel dienstverlener. Naast het adviseren van zowel zakelijke als particuliere relaties op het gebied van verzekeringen hebben wij een volmacht van een aantal verzekeringsmaatschappijen. Wij kunnen u op een breed terrein binnen de financiële dienstverlening adviseren. U kunt bij ons terecht voor alle schadeverzekeringen, levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Financieel advies is een persoonlijke dienst. Een tekst moet niet gericht zijn op producten, maar op de klant. Die komt niet bij u voor een verzekering, maar voor advies.

Het kan ook zo:

Geldzaken zijn vaak lastig en niet leuk. Wij zijn gespecialiseerd in financieel advies en zijn opgeleid om u te helpen bij het regelen van allerlei zaken. Dat gaat veel verder dan alleen een polis sluiten. Wij kijken ook naar de verzekeringen en leningen die u misschien al heeft en zorgen dat u niet te veel, maar ook niet te weinig risico’s afdekt. Wij kijken samen met u naar de toekomst en helpen u om uw doel te bereiken.

Financieel = actueel!

Aan hypotheken, zorg en pensioen wordt bijna dagelijks aandacht besteed door de landelijke media. Nieuws roept altijd vragen op. Die vragen kunt u beantwoorden. Profileer uzelf als lokaal kenniscentrum voor financiële zaken door snel in te springen op actuele ontwikkelingen. Dan komen de klanten sneller naar u toe.

Texti doet meer

Texti schrijft niet alleen maar over de financiële wereld. Ook voor interviews en reportages over andere onderwerpen kunt u bij ons terecht: van een zesjarige artiest in de dop tot beeldende kunst. Neem een kijkje op de portfoliopagina.

Bouwstenen

En wat doen die steentjes op de achtergrond? Woorden zijn de bouwstenen van zinnen. Zinnen vormen samen een tekst die het pad plaveit van zender naar ontvanger. Teksten creëren begrip. Texti levert dus bouwstenen voor begrip.